PSD forțează legea privind facilitățile acordate medicilor

PSD forțează legea privind facilitățile acordate medicilor

0 82

Senatul dezbate în regim de urgență inițiativa care acordă pensii de urmaș pentru copiii acestora

Conducerea Senatului a decis dezbaterea pe repede înainte a proiectului de lege depus de PSD care acordă facilități urmașilor personalului medical participant la acțiuni medicale în luptacu virusul Covid 19.
Biroul Permanent al Senatului a direcționat la comisiile de specialitate dar și pe ordinea de zi a plenului de miercuri dezbaterea inițiativei legislative depuse de PSD săpămâna trecută.

Este vorba de un proiect de lege depus de senatorii PSD la inițiativa medicului Orțan, care acordă pensie de urmaș, asistenţă medicală gratuită, scutire la plata impozitului pe teren și ajutor de înmormântare pentru copiii cadrelor medicale care mor în epidemia de coronavirus.

Detalii despre initiativa senatorului brașovean, dr. Florin Orțan in articolul: Pandemia de COVID 19 – senatorul PSD Florin Orţan a depus un proiect pentru recompensarea financiară a familiilor personalului medical decedat.
Conform Agerpres, Senatul ar putea dezbate și vota, astăzi (miercuri), într-o ședință de plen care se va desfășura prin mijloace electronice, această propunerea legislativă.

Horia D.R.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.