PSD fara vaccin la Virusul Cosmanca

PSD fara vaccin la Virusul Cosmanca

0 160

Dupa scrisoarea lui Octav Cozmanca catre PSD si propunerea lui Vanghelie de a-l exclude pe Miron Mitrea, deputatii social-democrati au avut o tentativa de razvratire, dar nu au curajul sa se delimiteze public de partid. Randurile deputatiilor PSD nemultumiti au inceput sa se ingroase. Surse parlamentare au declarat pentru HotNews.ro ca, la sedinta grupului parlamentar, deputatul PSD Eugen Nicolicea a propus crearea unui grup parlamentar independent. Popunerea insa nu s-a concretizat si ar fi fost descurajata de Ion Iliescu si Adrian Nastase.
Intre conducerea PSD si parlamentari s-a creat o prapastie care incepe sa se mareasca pe zi ce trece. Sursele social democrate sustin ca aproximativ 30 de parlamentari sunt nemultumiti de actuala conducere a partidului care le-a taiat accesul la functii in teritoriu si la fondurile directionate de catre Guvern.
„Multi dintre parlamentari au pompat bani si au muncit in campaniile electorale in schimbul functiilor promise de conducerea partidului. Cand partidul a ajuns la guvernare conducerea s-a facut ca ploua si a uitat de promisiuni. Mai mult, multi dintre cei care au muncit in campanie au fost inlocuiti de la sefia filialelor locale iar Geoana, Vanghelie si Dragnea si-au numit oamenii cum au vrut si unde au vrut”, au declarat sursele HotNews.ro.
Tensiunile din interiorul PSD au luat amploare o data cu scrisoarea lui Cozmanca, Marian Vanghelie si Ion Toma cerand excluderea lui Miron Mitrea din partid. Surse social-democrate sustin ca propunerea lui Vanghelie a agitat apele la grupul PSD din Camera Deputatilor. Eugen Nicolicea, care a fost demis anul trecut din fruntea filialei PSD Mehedinti, a propus crearea unui grup parlamentar independent de cel al PSD in semn de protest fata de conducerea partidului.
Propunerea deputatului PSD nu s-a concretizat. Aceleasi surse sustin ca Adrian Nastase si Ion Iliescu i-ar fi sfatuit pe razvratiti sa aiba rabdare pana dupa alegerile prezidentiale. Totodata, parlamentarii au primit asigurari de la garda veche a partidului ca Miron Mitrea nu va fi exclus din partid.
Mai exact, la discutia de luni din Biroul Politic, Nastase a fost cel care i-a luat partea lui Mitrea. Fostul ministru al transporturilor face parte din filiala Vrancea condusa de „prietenul” Marian Oprisan. Conform statutului, doar conducerea filialei judetene poate sa propuna excluderea unui membru PSD.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.