PSD defaimeaza Oktoberfest si Scoala Kronstadt

PSD defaimeaza Oktoberfest si Scoala Kronstadt

0 128
Forumul German da o replica hotarata comentariilor PSD la adresa proiectelor Oktoberfest si Scoala Kronstadt. Consilierul local Werner Braun ii raspunde presedintelui social-democratilor brasoveni Constantin Nita, care a defaimat cele doua realizari germane de sub Tampa.
Braun spune ca Scoala Kronstadt a presupus un efort de organizare urias, iar Oktoberfest s-a dovedit un succes.
Presedinte PSD Brasov, Constantin Nita, a atacat recent organizarea Oktoberfest, dar si Scoala Profesionala Kronstadt.
Despre Festivalul berii, Nita a spus e ca la Brasov exista un alt festival si nu era nevoie de unul in care Forumul Democrat al Germanilor sa-si faca reclama. Consilierul local al Forumului, Werner Braun, ii raspunde ca numele organizatiei sasilor brasoveni nu a aparut in legatura cu festivalul. Mai mult, Oktoberfest s-a dovedit un festival foarte bine organizat, care a adus profit si firmelor din centrul orasului si ca se pot organiza si alte evenimente.
Nici Scoala Kronstadt nu a scapat de criticile social-democratilor; Constantin Nita a reprosat firmelor germane ca isi specializeaza angajatii pe banii statului. Braun a replicat ca proiectul inseamna mai mult decat o cladire.
Consilierul FDGR Werner Braun este convins ca social-democratii brasoveni au criticat cele doua proiecte doar pentru ca nu au participat la ele.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.