PSD continua pregatirea

PSD continua pregatirea

0 243

PSD-ul, aflat intr-o continua pregatire, se aduna la inceput de saptamana pentru o noua “sedinta tehnica” de lucru a BPN. Azi, pe agenda, la pozitia 1 a ordinii de zi, este pregatirea sesiunii extraordinare a Parlamentului.
„Pe ordinea de zi a BPN de luni se afla pregatirea pentru sesiunea extraordinara”, a declarat, duminica, pentru AGERPRES, presedintele PSD, Victor Ponta.
Cauza “deranjului” din clasa politica este presedintele Traian Basescu care a decis, pe 20 iulie, sa convoace Parlamentul in sesiune extraordinara pentru a discuta legea de organizare si functionare a Agentiei Nationale de Integritate, dar si alte doua proiecte.
Va reamintim ca la Camera Deputatilor sesiunea extraordinara este convocata pe data de 16 august, urmand ca pe ordinea de zi sa se afle proiectul legii privind Agentia Nationala de Integritate, precum si doua proiecte de legi care in prezent se afla la Comisia de buget. Biroul Permanent al Senatului se va reuni, marti, 10 august, pentru a lua, la randul sau, o decizie in ceea ce priveste convocarea unei sesiuni extraordinare a Camerei superioare a Legislativului.
Biroul Permanent National al Partidului Social Democrat va lua in discutie, in sedinta de luni, pregatirea pentru sesiunea extraordinara a Parlamentului.
Cu vacanta fragmentata social-democratii raman de nerecunoscut sub eficienta muncii politice. In ultimele luni PSD nu a jucat decat cu piesele negre. Toate actiunile lor, in plan national, au fost urmare a unor presiuni ce au venit din partea Presedintiei sau a PDL. In plan local, PSD-istii, in liniste si pace, alaturi sau impreuna cu colegii din celelalte partide, se intrec in consumarea bugetelor bublice.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.