PSD: Consiliu National la sfarsitul lui ianuarie si congres in 2010.

PSD: Consiliu National la sfarsitul lui ianuarie si congres in 2010.

0 62

„La acel congres se pune la bataie si mandatul de presedinte al partidului. Voi candida pentru un nou mandat de presedinte al PSD. Nu stiu cine ar putea fi contracadidatul meu. Suntem un partid liber”, a spus Geoana care a facut un apel la unitatea partidului pentru a apara votul de incredere primit de la atatia oameni la prezidentiale. Iar in campania pentru aceste alegeri Geoana recunoaste ca a facut greseli si invoca din nou frauda.

Geoana recunoaste ca si PSD a avut reprezentanti in diaspora la alegeri, dar nu a putut controla votul.

Mitrea, un lider al trecutului, a fost in ultimul an „Gica contra in partid”, dar pe Marian Oprisan este dispus sa il asculte pentru ca a muncit in aceasta campanie alaturi de el. „Marian Oprisan m-a ajutat in campanie si castiga alegerile in Vrancea de 20 de ani, dar nu ma supar pe el, pentru ca uneori este mai putin incolonat in disciplina de partid. Marian ramane pentru mine un coleg de nadejde. Am avut o pozitie diferita fata de el atunci cand am decis sa contestam la CCR rezultatul alegerilor. El a spus hai sa o lasam joc ca oricum nu mai intoarcem mortul de la groapa, dar eu am spus ca trebuie sa ne batem pentru adevar”, sustine Geoana.

Marian Oprisan are stari de spirit contradictorii, a subliniat la finalul sedintei de vineri, Mircea Geoana, comentand ca singurul vot impotriva l-a primit tocmai din partea liderului PSD Vrancea. In ianuarie va fi organizat un Consiliu National pentru a pregati congresul partidului. Geoana va candida atunci pentru un nou mandat de presedinte al social-democratilor.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.