PSD cere ancheta privind deplasarea “intelectualilor” la Neptun

PSD cere ancheta privind deplasarea “intelectualilor” la Neptun

0 72


Partidul Social Democrat solicita Curtii de Conturi sa se implice in cercetarea deplasarii la Neptun a 5 intelectuali cu care presedintele a dorit sa se intalneasca.


Dupa cum sustin social-democratii, cei cinci (Andrei Plesu, Gabriel Liiceanu, HR Patapievici, Traian Ungureanu, Catalin Avramescu) au fost transportati cu un avion cu o capacitate de 99 de pasageri, costurile deplasarii, care se ridica la 11.000 de euro,?fiind acoperite din bani publici. In opinia reprezentantilor PSD seful statului ar fi trebuit sa gaseasca alte formule pentru a-si duce interlocutorii pe litoral, de plida masina masina personala, cum spune deputatul social-democrat Dan Mihalache.


„Consideram ca plimbarea pe bani publici, pentru reflectia personala a lui Traian Basescu, a unui grup autointitulat de intelectuali, reprezinta un mod nepermis de cheltuire a banului public. Daca domnul Traian Basescu simtea nevoia unei discutii private cu un grup de prieteni, nu avea decat sa ii duca la Neptun cu masina personala”, a declarat deputatul citat de Mediafax.


?


Bianca Sorescu


?


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.