PSD Brasov sare la gatul CET si RAT

PSD Brasov sare la gatul CET si RAT

0 88

Putina lume stie de Legea nr. 544/2001, conform careia fiecare cetatean beneficiaza de liberul acces la informatiile publice. In baza acestei legi, membrii PSD Brasov fac, la foc automat, cereri in care doresc sa vada ce se intampla cu fondurile care merg spre diferite firme.


??????????? Primii pe lista PSD-istilor sunt cei de la RAT Brasov, care, conform purtatorul de cuvant al PSD Brasov, Razvan Popa, ar fi obtinut sume de bani pentru afisarea de postere electorale pe timpul campaniei electorale proaspat incheiate: „Vrem sa stim cine a avut astfel de contracte si cat a platit pentru asta. Aceste date ar trebui sa fie facute publice, nu sa apara doar in raportarile catre Adunarea Generala a Actionarilor, care se fac la final de an si foarte putini au acces la ele”.


??????????? Urmatorul pe lista PSD-ului este CET-ul. Si in acest caz se doreste transparenta: „Am depus pe 16 octombrie o solicitare in cuprinsul careia ceream sa ni se dea date privind modernizarile facute, creditele contractate, firmele care au contracte de lucrari cu societatea de termoficare si modul cum au fost ele selectate. Pana acum nu am primit nici un raspuns. Pentru ca s-a depasit termenul legal de 30 de zile, ne vom relua cererea si daca nu vom primi datele ne vom adresa instantei”.


??????????? Reprezentanti RAT si CET inca nu au dat un raspuns, insa se pare ca in orasul nostru campania electorala ori nu s-a terminat , ori a inceput mai devreme.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.