PSD Braşov pretinde că nu face miting cu jaca

PSD Braşov pretinde că nu face miting cu jaca

0 227

La Braşov, votanţii PSD cereau de un si jumătate protestul de sâmbătă. Cel puţin aşa pretinde purtătorul de cuvânt al instituţiei, care declară că cei 3500 de pesedişti din judeţ merg de bunăvoie la Bucureşti. Dacă la Braşov nu trebuie strânşi cu arcanul, membrii PSD din ţară sunt şi încolonaţi forţat, aşa cum arată siteul mitingcujapca.ro

La Braşov, votanţii PSD cereau de un si jumătate protestul de sâmbătă
Cel puţin aşa pretinde purtătorul de cuvânt al instituţiei, care declară că cei 3500 de pesedişti din judeţ merg de bunăvoie la Bucureşti. Dacă la Braşov nu trebuie strânşi cu arcanul, membrii PSD din ţară sunt şi încolonaţi forţat, aşa cum arată siteul mitingcujapca.ro.
Site-ul unde oamenii pot reclama presiuni a adunat peste 230 de mesaje din toară ţara privind abuzuri şi ameninţări din partea reprezentanţilor puterii pentru a aduna oameni la miting.

Pe o hartă a reclamaţiilor adunate pe site-ul www.mitingcujapca.ro, există şi câteva sesizări din judeţul Braşov. Într-una dintre reclamaţii, înregistrată la Rîşnov, un cetăţean semnalează că PSD încearcă să atragă participanţii promiţându-le că vor face o excursie. „Tatăl meu a fost contactat de un membru PSD, şi rugat să participe la miting, cu promisiunea că după miting vor face şi o excursie, un popas“, arată în reclamaţie.

O altă sesizare a fost înregistrată ieri dimineaţă, la Săcele: „Mi s-a spus direct să mă ocup şi de treaba altor colegi care sînt ocupaţi în perioada aceasta cu strângerea de oameni pentru miting. Mi s-a spus să nu lipsesc din Bucureşti de la manifestaţie“. Purtătorul de cuvânt al organizaţie braşovene pretinde că oamenii cereau acest miting de un an si jumătate .
Estimarea organizaţiei ar fi de 3500 de simpatizanţi care vor merge la protest cu maşini personale şi cu autocarul. Mai mulţi lideri locali ai PSD şi-au anunţat deja pe Facebook prezenţa la mitingul de sâmbătă.

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.