PSD Brasov isi ascute sabia pentru alegeri

PSD Brasov isi ascute sabia pentru alegeri

0 106

Asemeni persoanei care a gresit, impotriva careia se vor lua masuri si se va incerca sa se dreaga busuiocul pentru a primi o pedeapsa mai blanda, asa si organizatia judeteana a Partidului Social Democrat incearca sa-si scuze esecul (asteptat) pe care l-a avut la scrutinul presidential si anunta ca se pregateste sa castige alegerile din 2012.
Concret, la vremea bilantului pe 2009, social-democratii brasoveni si-au fixat obiectivele pentru urmatorul an. Conform spuselor, presedintele Organizatiei Municipale a PSD Brasov, Mihai Ghirda, este foarte suparat pe esecul de la alegeriile din acest an si a declarat ca toate fortele formatiunii se vor orienta in urmatorul an pentru pregatirea alegerilor locale si parlamentare din 2012. Pregatirea pentru acest razboi va incepe inca din luna februarie a anului care vine, luna in care pesedistii brasoveni isi vor alege candidatul pentru functia de primar al municipiului Brasov.
„La alegerile prezidentiale, scorul obtinut de noi in municipiul Brasov a fost de 46,39%, pentru prima data peste cel de pe judet. Din pacate nu am castigat alegerile. Nu stiu daca am pierdut dar este sigur ca nu am castigat. Ii felicitam pe cei de la PD-L, le uram spor la treaba pentru ca urmeaza un an greu, iar cetatenii municipiului vor dori sa vada daca au votat sau nu bine”, a declarat in presa brasoveana Mihai Ghirda.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.