PSD Brasov impotriva scumpirii taxei pe gunoi

PSD Brasov impotriva scumpirii taxei pe gunoi

0 141

Purtatorul de cuvant al PSD Brasov, Razvan Popa, a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, uimirea si nemultumirea PSD Brasov fata de majorarea taxelor pe gunoierit in Brasov, majorare aprobata de Consiliul Local, dominat de pedelistii lui Scripcaru, ca urmare a cererii celor doua firme care se ocupa, in urbea noastra, cu aceasta activitate.
In acest sens, cotidianul nostru si-a spus parerea in numarul aparut pe 30 iunie, sub titlul „Se scumpeste si gunoiul”.
In cadrul conferintei de presa, Razvan Popa afirma: „Este uluitor si aberant ca reprezentantii municipalitatii si o parte dintre membrii Consiliului Local s-au gandit sa scoata din criza cele doua societati care se ocupa cu salubrizarea pe spatele brasovenilor, umflandu-le tarifele!”.
Reamintim ca in sedinta ordinara de luni a CL Brasov s-a decis majorarea tarifelor de salubrizare sub pretextul, inventat de firmele in cauza, recte Urban si Comprest, ca brasovenii ar produce din ce in ce mai mult gunoi menajer.
Razvan Popa a subliniat ca, la o simpla analiza economica, „scumpirea este nejustificata, deoarece prestatiile firmelor de salubritate sunt aceleasi, ca si zilele de ‘recoltare’ a deseurilor”.
Sursa citata a indemnat brasovenii la razvratire pasnica prin boicot: „Pentru a determina Consiliul Local Brasov sa revina asupra deciziei, consider ca ar fi util sa nu-si mai plateasca facturile catre societatile de salubritate”
Iata inca o dovada a incapacitatii primarului George Scripcaru de a gestiona proble4mele urbei logic si in slujba populatiei, el dispunand dupa bunul plac si fara logica – doar interesul personal si de partid ii domina gandirea – orice miscare in oras. Pana cand se mai poate tolera aceasta stare?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.