PSD Brasov face o campanie agresiva in teritoriu

PSD Brasov face o campanie agresiva in teritoriu

0 102

Cu o saptamana inainte de dublul vot „europarlamentare – uninominal”, membrii marcanti ai PSD, organizatia Brasov; au efectuat in acest weekend o campanie electorala in intreg judetul. Evident atrasi de „mirajul Bruxelles”, ei au facut un adevarat tur de fort, impartindu-si sarcinile in mod egal, scopul fiind acelasi: de a promova oferta social-democrata pentru Parlamentul European.


??????????? In timp ce liderul organizatiei, deputatul Constantin Nita, a tinut o dezbatere in Sacele, senatorul Otilian Neagoe a avut o arie mai mare de acoperit, acesta trebuind sa fie prezent in cartierele Racadau si Tractorul din Brasov, dar si in municipiul Fagaras. Peste tot pe unde au fost oamenii au avut aceleasi probleme, probleme care exista de mai bine de 10 si care, in ritmul in care merg lucrurile, nu vor fi rezolvate prea curand: veniturile mici, pensiile nu sunt majorate insuficient, compensarea sau gratuitatea unor medicamente sau prestatiile defectuoase ale celor care furmizeaza agent termic.


??????????? Si, ca in orice campanie electorala, oamenii politici si-au luat angajamentul ca aceste probleme vor fi rezolvate doar in cazul in care ei ajung la conducere. Deja Vu?!


?


?


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.