PSD Brașov cu mai mulți senatori – Daniel Zamfir s-a înscris la...

PSD Brașov cu mai mulți senatori – Daniel Zamfir s-a înscris la social-democrați

0 170

Sunt informții că Senatorul Daniel Zamfir s-a înscris miercuri în organizația PSD Sector 3.
Anunțul a fost făcut de președintele PSD București Gabriela Firea. Înscrierea lui Zamfir în PSD redă partidului majoritatea politică la Senat.
„Susțin în totalitate legea propusă de senatorul Daniel Zamfir – noul nostru coleg în echipa social-democrată de la București Sectorul 3 -, prin care împrumuturile pe care le contractează Ministerul de Finanțe, peste un anumit plafon, să fie aprobate în Parlament.
Nu putem lăsa datorii uriașe generațiilor viitoare, din cauza că avem la conducerea Finanțelor un ministru inconștient! (…) Bine ai venit, Daniel Zamfir! Un parlamentar onest, care a muncit din prima zi de mandat în folosul oamenilor!„, a scris pe Facebook primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Deși dna Firea face această declarație, formal Daniel Zamfir ar trebui să aparțină de Organizația Județeană Brașov, atâta timp căt este senator de Brașov. Sunt mulți cetățeni care așteptă o implicare politică serioasă la nivelul social-democraților brașoveni, un loc în care nu se mai întâmplă nimic de ani de ziele. Orașul și județul a fost și este cotrolat de o grupare PDL+PNL de aproape două decenii, care nu doar se rotește la nivelul administrației ci si la nivelul conducerii unor partide. Vezi si articolul: Partidul celor al căror nume nu poate fi rostit. Din jenă!
În funcție de reacția liderilor Organizației Judetene PSD Brasov vom înțelege de ce Daniel Zamfir nu s-a inscris în partid la Brașov.
Trebuie să vă reamintim că Daniel Zamfir s-a afiliat grupului PSD din Senat în septembrie 2019, motivul invocat de acesta fiind păstrarea funcției de președinte al Comisiei Economice, în urma destrămării grupului ALDE la Senat.
Senatorul Daniel Zamfir a fost pe rând membru PD (consilier municipal în Consiliul General al Municipiului Bucureşt), PNL (exclus/demis de Ludovic orban) și ALDE.
În perioada 2012-2016 a fost deputat USL (ales în circumscriptia electorala nr. 8 BRAŞOV, colegiul uninominal nr.1, zona Făgaraș-Victoria) iar din 2016 senator ales pe lista PNL.

Horia D.R.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.