PSD Brasov, activ in stabilirea bugetului

PSD Brasov, activ in stabilirea bugetului

0 104

Saptamana viitoare, in Parlamentul Romaniei va fi sedinta extraordinara, ocazie cu care se va discuta stabilirea bugetului pe anul 2008. Prin vocea deputatului Constantin Nita, PSD-ul a prezentat ieri amendamentele pe care au reusit sa le promoveze, dar si propunerile care nu au fost sprijinite de partidele cu care au negociat.


„Am reusit sa trecem doua masuri pentru pensionari, respectiv restituirea in bani a valorii tichetelor de tren nefolosite si pensia de urmas de 25% din valoarea veniturilor sotului decedat, dar si acordarea a 6% din produsul intern brut pentru educatie si 3% pentru agricultura. Din 2008 vor fi lansate si o serie de programe sociale, la propunerea PSD, respectiv acordarea a 30.000 de burse sociale pentru elevi, extinderea programului „Cornul si laptele” la clasele V-VIII si acordarea unui set de uniforme si rechizite pentru scolarii din clasele primare. Am propus si reabilitarea a 7.000 de scoli, iar alocatia pentru copii va creste la 40 de lei, de la 1 martie”, a declarat presedintele PSD din judetul Brasov.


Desi laudabile, aceste initiative au sanse mici de izbanda, asta si din cauza faptului ca fiecare partid doreste sa-si asume laurii pentru introducerea si, mai mult sau mai putin, buna functionare a acestor programe.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.