PSD atac la useristul Drulă-Pendulă, „paralelu” de la Transporturi!

PSD atac la useristul Drulă-Pendulă, „paralelu” de la Transporturi!

Deunăzi șefa de la CNAIR proclama solemn într-un acces de onestitate, rar la domnia sa, că Autostrada București Brașov, Tronsonul Comarnic- Brașov va fi în construcție abia peste vreo trei ani, dacă și atunci.
Procedurile ar fi împotmolite la nivelul Studiului de Fezabilitate, care nici acela nu este decât un studiu de prefezabilitate, cu ceva planuri cu linii desenate.
PSD l-a criticat dur pe Drulă, ministrul userist al Transporturilor pentru declarațiile subordonatei sale, omițând să-și menționeze propria neglijență criminală de care a dat dovadă zeci de ani în dezvoltarea sistemului de autostrăzi din România, cât a guvernat.
Dana Budeanu l-a devoalat recent pe ministrul Drulă ca fiind progenitura unui înalt fost ofițer de securitate.

Postare la miștocăreală a PSD
Cu USR la guvernare, aflăm că autostrăzile vor apărea după 2024! Din Opoziție, useriștii criticau la foc automat ritmul lent din construcția de autostrăzi dând iluzia că, dacă ar administra ei situația, totul s-ar petrece cu viteza luminii!
Azi, cu USR la comanda ministerului Transporturilor, șefa Companiei de Autostrăzi ne anunță sec că abia peste trei ani ar putea începe execuția autostrăzii Comarnic-Brașov! Despre terminarea lucrării, evident, nu poate spune nimic, iar ministrul Drulă tace solemn.
E mult mai simplu să te dai mare în Opoziție, râzând să vezi statul blocat atât în licitații publice, cât și în a proteja popândăii, urșii, liliecii sau gândacul-croitor!
Azi, mărețul profesionist Drulă se dovedește că era Sculă pe Basculă doar din vorbe.
În fapte, USR a pus la Transporturi o simplă Pendulă, capabilă să ne spună ora exactă la autostrăzi doar din 4 în 4 ani
”!!
Fără comentarii.

Libiu Mateescu

COMENTARII

 1. Nu vreau sa intru in polemica cu un amator. Autostrada București-Brașov, indiferent de aeroportul de la Ghimbav, ramane o mana cereasca pentru economia si turismul judetului nostru. Aici e jocul iohanniștilor care doresc ca Sibiul sa faca jocul in turismul montan romanesc. Șanse au datorita tradatorilor implicati in politica brasoveana (alesi sau numiti) care execută doar ordinele de la Cotroceni, mai nou si al tandemului Barna-Ciolos.

  • Savantule, chiparosule, hacademiciene, pentru economie nouă ne trebuie autostradă către VEST!!!! Nu către țiganii împuțiți din PH și Haules-Bucales.
   Relațiile economice le avem cu țările dezvoltate din Occident, nu cu Balcanii.

   Dar, deh, tu cum ești un „profesionist”.

 2. Nu ma stept la nimic bun de la un userist ca Drulă-Pendulă, „paralelu”. Cum nu astept nimic de la „justitiarul” ION Stelian ce face jocul mafiei plantate de Stoica si Basescu in domeniu (DNA, DIICOT, CSM etc.). Îl astept pe Gelulache.

 3. Secu nu a vrut PSD-ul si a trecut la demolarea liderilor patrioti (Dragnea) si inlocuirea cu academicienii care au parcurs specializarile din instituțiile de forta. Mai mult au executat ordinul venit de la stapanii peste colonia Romania de a demola partidele mari (patriotice) in favoarea unor mici structuri politice globaliste (USR sau PLUS), mai usor de manipulat. Acum au tot si bataia de joc va fi imensa.

 4. USR-iști raman niste NULITATI vorbitoare. Parinti de la SECU au trecut la etapa plantarii progeniturilor in inalte functii publice pentru a le completa CV-ul nu experienta. Pe langa aceasta, baietanii sunt pusi sa blocheze tot (SF, proiect, finantare etc.) pentru a face voia Iohannului, in vederea realizarii autostrazii de pe Valea Oltului. Pacat de ce s-a facut pana acum pentru Autostrada București-Brașov, Tronsonul Comarnic- Brașov.

  • Văsălie, brașovenii nu au nevoie de Brașov-Bucales.
   Dacă-ți părea rău că încă nu avem Brașov-Sibiu, te mai înțelegeam.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.