PSD are cea mai mare felie din bugetul pe 2008

PSD are cea mai mare felie din bugetul pe 2008

0 107

Desi nu se mai afla de mult la putere, PSD inca are capacitatea de a trage sforile necesare pentru a-si indeplini dorintele.


Astfel, in urma stabilirii bugetului de stat pentru anul 2008, acestia au obtinut sume importante din banul public. Judetele conduse de baronii locali pot sta lnistite ca vor avea parte de un capital serios in anul care tocmai a inceput. Se pare ca liberalii au nevoie de sustinerea PSD, motiv pentru care s-au inteles la niste sume cu adevarat fabuloase. Singurii care s-au opus acestor proiecte sunt sdemocrat-liberalii care considera bugetul de anul acesta ca fiind “nerealist, nesustenabil si nefundamentat”.


Cele 2,4 miliarde de lei care vor intra in buzunarul PSD a fost cerut pentru rezolvarea urmatoarelor proiecte le nivel ?national si local: majorarea salariilor profesorilor cu 10%, acordarea de fonduri suplimentare pentru bursele elevilor, extinderea programului „cornul si laptele” pana in clasa a VIII-a, preschimbarea tichetelor CFR ale pensionarilor in bani, majorarea numarului de locuri subventionate de buget pentru tratamentul balnear, majorarea indemnizatiei de insotitor pentru persoanele cu handicap, majorarea cu 9 milioane a bugetului Senatului, mentinerea sporurilor pentru functionarii publici, membri in comisiile de concurs.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.