PSD a refuzat o intalnire cu delegatia FMI

PSD a refuzat o intalnire cu delegatia FMI

0 197

Presedintele PSD Victor Ponta a declarat, luni, ca partidul sau a primit o invitatie pentru a se intalni cu delegatia Fondului Monetar International, insa social-democratii nu vor onora invitatia. „A trecut vremea intalnirilor protocolare cu FMI”, a declarat Ponta, adaugand ca Fondul „gireaza toate deciziile stupide ale Guvernului”.
Ponta a afirmat ca delegatia FMI are „o atitudine anormala fata de Guvernul Romaniei si fata de Romania”.
Invitatia din partea FMI este „tardiva”, a spus Ponta, criticand Fondul pentru ca „gireaza toate deciziile stupide ale Guvernului”.
Liderul social-democrat a afirmat ca „nu trebuie sa ne gandim la un nou imprumut” care ne va indatora si mai mult. „Va fi o iarna cumplita din punct de vedere financiar si social”, a spus Ponta, adaugand ca „trebuie dat jos Guvernul si trebuie sa ne intoarcem la oameni”.

Colaborarea cu FMI-ul este rofund nociva!!
Saptamana trecuta, Victor Ponta a declarat: „Ceea ce se intampla cu FMI-ul este un lucru care pe mine si pe noi (PSD – n.red.) ne alarmeaza foarte tare. Eu vreau sa va spun – si imi asum acest lucru – . In primul si in primul rand, cei de la FMI, cei care vin in Romania, incepand chiar cu domnul Mihai Tanasescu si cu domnul Jeffrey Franks, ar trebui sa vina si sa spuna – poate ma aud, daca ne baga in seama ca ei nu prea ne baga in seama”.
El i-a acuzat pe reprezentantii FMI ca au sprijinit <> din Romania, <> pe romani ca tara va inregistra in 2010 o crestere economica si ca va avea un deficit bugetar mai mic.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.