PSD a pus tara la cale la Brasov

PSD a pus tara la cale la Brasov

0 150

Marian “care este” Vanghelie, presedintele organizatiei PSD Bucuresti, a venit la Brasov alaturi de 1200 de mambrii PSD Bucuresti. Motivul este unul cat se poate de important: crearea unei strategii pentru campania electorala la presedentie a prsedintelui PSD, Mircea Geoana.
Bucurestenii, imbracati toti in rosu, au ajuns la Brasov cu 20 de autocare, dar si cu masini proprii. De la ora 10, pesedistii au inceput sa se stranga la sala de sedinte de la un hotel din centrul Brasovului, incepand cu ora 10.00. Desi sedinta era anuntata pentru ora 11.00, Marian Vanghelie a reusit sa-si “onoreze” renumele si si-a facut aparitia cu fast, pe muzica de Vangelis si in aplauzele frenetice ale sustinatorilor sai, abia in jurul orei 12.30. De la intalnire a absentat chiar beneficiarul evenimentului, Mircea Geoana.
Vanghelie si-a inceput demagogic discursul, cu sloganuri anti-Basescu, pe care il considera „pe duca”, in timp ce contracandidatul social-democrat la Presedintie, Mircea Geoana, va cuceri intai Capitala, iar apoi intreaga tara. „De la Bucuresti la Cluj totul va fi rosu. Basescu e pe duca, coboara in sondaje vertiginos. Suntem aproximativ egali si o sa-i batem. Mircea Geoana va castiga in primul rand in Bucuresti, iar apoi in toata tara”, a strigat primarul Sectorului 5, in aplauzele sustinatorilor rosii.
Vanghelie a spus ca in campanie se va axa, in principal, pe specularea punctelor slabe ale presedintelui Traian Basescu si va sublinia aspectele negative ale acestuia. Intrebarea noastra este cat de jos a ajuns PSD-ul, daca Vanghelie face strategii de campanie electorala?! Trist!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.