Proteze mamare de vanzare online la Brasov

Proteze mamare de vanzare online la Brasov

0 56

Marirea sanilor se numeste medical mamoplastie de augmentare si este interventia prin care puteti obtine o marire a sanilor prin introducerea unui implant. Aceasta interventie nu corecteaza asimetria areolelor mamare, nu determina o apropiere marcata a sanilor si nu reuseste sa ridice un san cazut, situatii care necesita altfel de proceduri chirurgicale.
Insa, cele care nu doresc sa se lase remodelate de bisturiu, au acum o alta optiune.
La Brasov, a fost lansat www.gentlecare.ro, primul magazin online din Romania, cu produse pentru femeile care au suferit o operatie de mastectomie. Toate produsele sunt realizate de specialisti in domeniu care vor sa le ajute astfel pe femeilecare au suferit de cancer la san sa treaca mai usor peste efectele psihologice ale bolii.
Practic, persoanele interesate pot comanda online protezele mamare si lenjeria necesara din orice colt al tarii, produsele urmand a fi livrate prin curier, plata urmand sa se faca la livrare.
Cu ajutorul protezelor se mai poate rezolva o asimetrie mamara. In afara interventiei chirurgicale prin care se introduce un implant mamar, nu exista nici o alta metoda care sa creasca evident marimea si consistenta sanilor. Materialul din care sunt confectionate protezele mamare este siliconul, material care datorita biocompatibilitatii sale este cel mai des folosit pentru implantele medicale.
Protezele, lenjeria, dar si costumele de baie, special create, le pot oferi femeilor o stare de confort, necesare pentru reluarea unei vieti normale.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.