Protestele impotriva Protan Codlea continua

Protestele impotriva Protan Codlea continua

0 869

Erwin Albu solicita o intalnire intre o delegație formata din locuitori ai municipiului Codlea și ai comunei Halchiu cu reprezentanți ai tuturor instituțiile publice responsabile, pe care ii invita sa viziteze zona si se ofera chiar sa le fie ghid. La Codlea si Halchiu a fost deja declansata o campanie de strangere de semnaturi

Codleanul Erwin Albu, care se semneaza intr-o adresa „cetatean pasator”, isi continua protestele impotriva fabricii de clei si oase Protan Codlea.
Protestatarul a fost amendat in urma cu doua saptamani dupa ce a turnat pe usa Prefecturii zeama de cadavre colectata de pe campurile pe care deverseaza Protan. Ridicat atunci de jandarmi si pus sa plateasca 200 de leui pentru gestul sau, protestatrul en titre al Brasovului isi continua apelul catre autoritati, pe care le someaza sa rezolve problema mirosului pestilential din Codlea.erwin cacat1
Erwin Albu solicita o intalnire intre o delegație formata din locuitori ai municipiului Codlea și ai comunei Halchiu cu reprezentanți ai tuturor instituțiile publice responsabile, pe care ii invita sa viziteze zona si se ofera chiar sa le fie ghid.
La Codlea si Halchiu a fost deja declansata o campanie de strangere de semnaturi, urmand ca in funcție de reacția (sau lipsa de reacție a) instituțiilor responsabile, localnicii sa treaca la organizarea de actiuni de protest.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.