Protestatarii de la Brașov au trecut la mărșăluirea prin cartiere

Protestatarii de la Brașov au trecut la mărșăluirea prin cartiere

2 193

Pentru prima dată, coloana de manifestanţi a ajuns pe strada Independenţei din cartierul Tractorul, in a 5-a zi de proteste consecutive împotriva adoptării de către reprezentanţii coaliţiei PSD-ALDE a unor modificări scandaloase la Codul de Procedură Penală

Aproape 3000 de braşoveni au protestat duminică până mult după căderea nopţii pe străzile Braşovului. Pentru prima dată, coloana de manifestanţi a ajuns pe strada Independenţei din cartierul Tractorul, in a 5-a zi de proteste consecutive împotriva adoptării de către reprezentanţii coaliţiei PSD-ALDE a unor modificări scandaloase la Codul de Procedură Penală.

Oamenii îi cer şefului PSD şi al Camerei Deputaţilor Liviu Dragnea să demisioneze şi guvernului să nu adopte prin ordonanţe de urgenţă Codurile penale menite să-i scape pe marii politicieni infractori de puşcărie.

„Nu vrem să fim conduşi de hoţi” au strigat pe străzi cei aproape 3.000 de braşoveni care au marşăluit în centru, pe b-dul Griviţei, pînă pe Independenţei şi înapoi pe 13 Decembrie până la Prefectură.
Aici în jurul orei 22.30 au aprins luminiţele şi au cântat Imnul. „Nouă de ce nu ne ceri iertare, Dragnea?” au strigat protestatarii în toată ţara, unde peste 50.000 de persoane au mărşăluit în marile oraşe pentru a cere demisia Guvernului şi a lui Liviu Dragnea.

Vifor Rotar

COMENTARII

  1. Se pare ca in Brasov, ca si in alte orase mari din tara, sant multi homosexuali si lesbience din USR care imprastie sperma lui soros pe strazi. Si eu impreuna cu multi colegi de servici am participat in 1989 la manifestatiile din piata Universitatii dar mergeam acolo ca sa agatam curve proaspete cu care plecam acasa. Noi eram constienti ca „revolutia” a fost o lovitura de stat realizata de KGB si CIA pe care americanii au pierdut-o fiindca a cistigat KGB-ul prin Ilescu. Demonstrantii de azi sant platiti de soros sa rastoarne guvernul ales legitim de romani fiindca el impreuna cu borfasii miliardarii ai planetei vor sa transforme oamenii saraci in sclavii lor prin globalizare. Acesti homosexuali si lesbience din USR impreuna cu agentii SRI si juristii care sant platiti de soros sant tradatori de tara si trebuie sa fie executati

  2. Eu am auzit ca in tara au fost 500.000 de protestari ,nu doar 50.000!
    Daca au fost asa putini ,nici politia locala nu merita deranjata…

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.