Protest al taximetristilor independenti

Protest al taximetristilor independenti

0 57

Soferii de taxi nu sunt de acord in special cu doua modificari din lege. Prima prevede infiintarea Camerei Taximetristilor, iar cea de a doua existenta unui numar de minim 50 de masini in proprietatea fiecarui dispecer. Taximetristii isi doresc ca primariile sa elibereze in continuare autorizatiile.
Peste 100 de masini au participat la protestul de ieri, care a inceput cu o ora inainte de pranz. Soferii s-au strans in parcarea din apropierea uzinei Roman, de unde au plecat spre Prefectura.
Soferii spun ca asociatia lor s-a infiintat tocmai pentru a-i reuni pe taximetristii care nu erau angajati ai unei firme. Prevederea ca fiecare dispecer sa detina minim 50 de masini ar face ca asociatia, care a luat fiinta in 2003 potrivit legilor in vigoare la acea data, sa dispara. Taximetristii nu sunt de acord cu infiintarea Camerei Taximetristilor deoarece persoana care ar emite autorizatiile s-ar afla in conflict de interese, motiv pentru care isi doresc ca in continuare primariile sa fie cele care elibereaza autorizatiile.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.