Protest al Clubului Roman de Presa

Protest al Clubului Roman de Presa

0 111

Scufundandu-se tot mai mult in mocirla impotentei politice, impreuna cu partidul pe care se face ca il conduce si datorita incapacitatii unei gandiri limpezi, latraul Emil Boc nu mai suporta niciun fel de critica din partea presei, un segment al societatii fiintand tocmai de aceea, pentru a atrage atentia asupra unor anomalii ce sunt de indreptat. Astfel, premierul – lacheu a inceput si el sa improste cu noroi, prin gurita sa de poponaut, jurnalistii, in speta pe Viorel Ciutacu, redactor-sef al cotidianului „Jurnalul National”.
Din acest motiv, Clubul Roman de Presa face public urmatorul

COMUNICAT

Clubul Roman de Presa considera ca premierul Emil Boc nu are nicio justificare pentru limbajul incalificabil folosit fata de jurnalistul Victor Ciutacu, redactor-sef al cotidianului Jurnalul National.
Clubul Roman de Presa constata ca Emil Boc, premierul Guvernului si presedinte al unuia dintre partidele coalitiei la putere s-a situat, prin atitudinea fata de jurnalistul Victor Ciutacu, in afara standardelor de conduita si a responsabilitatilor pe care le impun, intr-o tara europeana civilizata, democratica, pozitia publica pe care o ocupa.
Clubul Roman de Presa este consternat de absenta exprimarii oricaror regrete publice din partea premierului si a presedintelui de partid, Emil Boc.
Clubul Roman de Presa condamna atitudinea nefireasca a premierului si liderului politic Emil Boc si cere partidului pe care il conduce sa se dezica de asemenea manifestari.

Consiliul de Onoare al
Clubului Roman de Presa

Se pare ca se apropie vremea ca romanii sa scuture si sa curete copacii de scroafele care s-au catarat in ei.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.