PROSTITUTIE SI PROXENETISM LA SIBIU! Spre stupefactia de-acum, a primarului...

PROSTITUTIE SI PROXENETISM LA SIBIU!
Spre stupefactia de-acum, a primarului de atunci, Klaus Johannis !!

0 1658

Mai multe tinere din Capitala Europeana a Culturii SIBIU au fost obligate să se prostitueze în cluburile sibiene, prin metode de ev mediu: au fost bătute, închise și lăsate fără haine. Șase percheziții domiciliare au făcut anchetatorii, vizând destructurarea acestui grup infracţional organizat. Procurorii cred că rețeaua a activat, în municipiul EUROPEAN Sibiu, încă din 2011, spre stupefactia de-acum a primarului de atunci, Klaus Johannis!!. De atunci au început să recruteze fete din mediile defavorizate ale orasului lumina din Transilvania, care „au fost constrânse la practicarea prostituției pentru a le determina să continue practicarea prostituției”, se arată într-un comunicat din partea DIICOT.

Gentelmen's Private Club

Inițial, membrii rețelei le convingeau pe fete să devină dansatoare în cluburile de striptease din civilizatul municipiu Sibiu. „Ulterior, prin ameninţare, agresiune fizică sau alte forme de costrângere le obligau să practice prostituţia în folosul lor, prin întreţinerea de relaţii sexuale cu diferiţi clienţi ai cluburilor”, mai spun anchetatorii. În plus, pentru a menţine controlul asupra fetelor, membrii grupului apelau la ameninţări şi uneori  la violenţe fizice, unele dintre victime fiind spitalizate în urma actelor de agresiune suferite.
Pe lângă victimele traficului sexual de persoane asupra cărora au exercitat ameninţări si acte de agresiune , membrii grupului au exploatat şi alte tinere, pe care le-au îndemnat sau determinat să practice prostituţia.  Membrii grupului INFRACTIONAL au exercitat diverse forme de constrângere asupra acestora pentru a le determina să continue practicarea prostituţiei în folosul lor (de la restrângerea libertăţii de acţiune si mişcare, prin reţinerea actelor de identitate, a telefoanelor sau cartelelor, interzicerea părăsirii locaţiei unde erau cazate, reţinerea lucrurilor personale si lăsarea fără îmbracăminte, exercitarea unor acte de agresiune)”, se arată în comunicatul DIICOT.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.