Prostituatele Brasovului nu se sinchisesc de amenzi

Prostituatele Brasovului nu se sinchisesc de amenzi

0 167
11 prostituate au fost surprinse de politistii brasoveni in weekend practicand cea mai veche meserie din lume. Fetele practicau tarife cuprinse intre 50 si 60 de lei pentru un act sexual. 7 dintre ele au fost amendate contraventional cu cate 500 lei, dar sunt sanse nule ca ele sa si plateasca. Cea mai mare amenda acumulata de o prostituata din Brasov este de 200 de mii de lei si a fost convertita in munca in folosul comunitatii.
In weekend, politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale au actionat pe raza municipiului Brasov in scopul prevenirii si combaterii prostitutiei si proxenetismului. Oamenii legii au depistat 4 tinere care intretineau raporturi sexuale contracost, pe numele carora s-au intocmit dosare penale. Alte 7 prostituate au fost gasite in zona unui complex turistic din cartierul Bartolomeu.
Chiar daca amenzile sunt usturatoare, practicantele de prostitutie nu renunta la meserie. Niciuna dintre acestea nu isi plateste amenda, mai ales pentru ca statul nu le poate sanctiona in niciun fel, confirma si Marian Voinescu, directorul Directiei Fiscale Brasov, care afirma ca femeile usoare sunt in topul datornicilor la noi.
Singura modalitate prin care banii pot fi recuperati este munca in folosul comunitatii. La Brasov s-a dovedit ca prostituatele sunt mult mai stanjenite sa dea cu matura pe strada sau sa lucreze la spatii verzi decat sa-si vanda trupurile in cabine de camioane, pe camp sau in hoteluri sordide. Cea mai cunoscuta prostituata a Brasovului – Mariana Pisu – adunase anul trecut amenzi impresionante de 200 de mii de lei, pe care instanta le-a convertit in munca in folosul comunitatii, de unde femeia chiulea frecvent pentru a se intoarce la locul unde isi agata clientii.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.