Prorocul Lazaroiu – Traian Basescu va veni in Miscarea Populara

Prorocul Lazaroiu – Traian Basescu va veni in Miscarea Populara

0 81
Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a reiterat miercuri seara, la Galati, intr-o conferinta de presa, faptul ca presedintele Traian Basescu va veni in randurile Fundatiei Miscarea Populara dupa ce isi va incheia mandatul la Cotroceni.
"Este fundatia in care presedintele se va intoarce dupa ce isi va incheia mandatul, nu stiu daca intr-o functie. In momentul acesta nu este membru al Miscarii Populare. Dupa ce isi va termina mandatul, este fundatia in care se va intoarce", a afirmat Lazaroiu, citat de Agerpres. In context, presedintele Miscarii Populare, Marian Preda, a declarat ca seful statului va participa in perioada urmatoare la dezbaterile publice si evenimentele importante pe care le va organiza aceasta fundatie.
"Domnul presedinte a spus in mai multe randuri ca va veni alaturi de noi, va participa direct la dezbaterile publice pe care Miscarea Populara le va organiza incepand din momentul in care vom avea destule filiale. In cateva saptamani vom anunta un program al acestor dezbateri, e o problema de saptamani. De asemenea, in calitate de sustinator va fi invitat la orice eveniment important al fundatiei, doar ca pentru perioada imediat urmatoare avem aceasta prioritate a organizarii, in special in teritoriu", a declarat Marian Preda. Sebastian Lazaroiu a mai declarat miercuri seara, la Galati, ca in PDL exista o decizie prin care li se interzice membrilor inscrierea in Miscarea Populara. "Stiu ca exista decizia PDL-ului de a interzice oricaror membri inscrierea in Fundatia Miscarea Populara. Din fericire, pe noi nu ne afecteaza atat de mult, pentru ca nu suntem doritori sa primim in aceasta faza in care ne gasim membri de partid, dar mi se pare o limitare a drepturilor fiecarui membru de partid de a se manifesta, chiar si intr-o fundatie. Nu inteleg de ce trebuie o limitare a drepturilor membrilor sai. Nu suntem dornici sa primim membri de partid in fundatie, nu doar de la PDL, nici de la celelalte partide. Nu suferim foarte tare din cauza acestei decizii, dar cred ca decizia luata de conducerea partidului arata ca democratia interna sufera profund in PDL", a afirmat Lazaroiu.  
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.