PROPUNERE CIUDATA

PROPUNERE CIUDATA

0 124

Nu inteleg ce ratiune l-a determinat pe primarul George Scripcaru sa propuna infiintarea unei noi companii pentru distribuirea apei in Brasov. Ar fi vorba de o societate de apa-canal doar pentru municipiu, apa urmand sa fie cumparata de la actuala companie de specialitate. La fel, serviciile de epurare a apei reziduale ar fi platite de noua societate tot celei vechi.


Absurditatea aceasta contravine tendintelor nationale si europene de regionalizare a serviciilor apa-canal.


Primarul brasovean ar putea sa-si obtina jucaria daca cei din Consiliul Local vor vota pentru. Se stie situatia/echilibrul la voturi de ce parte inclina. Iar pentru majoritate se mai poate folosi santajul sau promisiuni oportunistilor.


Cred ca realizarea acestui vis ciudat ara un adanc substrat politic, caci este arhicunoscuta disputa locala PD – PNL microcosmosul razboiului palatelor bucurestene


Logica ar fi o colaborare intre Scripcaru si Cancescu, in interesul municipiului si judetului Brasov. Dar se stie ca politica izvorata din cloaca damboviteana nu cunoaste asemenea notiune.


Sau, poate, primarul Scripcaru va impune un referendum local – sa fie Brasovul mai cu mot – in privinta infiintarii noii societati de apa-canal, cu desfasurarea pe 25 noiembrie?


?


Dan Bota


?


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.