Proprietarul nu face nimic pentru Hanul de la Pietrele lui Solomon

Proprietarul nu face nimic pentru Hanul de la Pietrele lui Solomon

0 1375

Proprietarul hanului de la Pietrele lui Solomon nu vrea sa renunte la constructie. Desi imobilul abia se mai tine in cateva barne si va antrenare in prabusire o parte inestimabila din istoria Scheiului, omul nici nu vrea sa auda despre un schimb sau o cedare a fostului restaurant.

Proprietarul hanului de la Pietrele lui Solomon nu vrea sa renunte la constructie. Desi imobilul abia se mai tine in cateva barne si va antrenare in prabusire o parte inestimabila din istoria Scheiului, omul nici nu vrea sa auda despre un schimb sau o cedare a fostului restaurant. Din 2009, aici nu mai locuieste nimeni, iar faptul ca este situat in apropierea muntelui a favorizat degradarea lui. Imediat dupa ce a activitatea foarte intensa de pe vremuri a incetat in interior, in fostul han au inceput sa se instazele oamenii stazii.
Acum nici ei nu mai au curaj sa se aciuiasca in ruine, care nu mai pot fi reabilitate. han solomon1
Primarul Brasovului a vorbit in mai multe randuri cu proprietarul casei, dar nu a reusit sa-l convinga sa renunte la constructie.
Potrivit edilului George Scripcaru, barbatul are in plan sa faca o investitie, sa dezvolte o afacere, in conditiile in care omul este proprietar nu numai pe han, ci si pe o suprafata foarte mare in zona, care masoara zeci de mii de metri patrati.
Pentru a intra in posesia hanului, Primaria a propus un schimb de terenuri brasoveanului, care nu a vrut insa nici sa auda de o astfel de tranzactie. Se pare ca omul prefera sa ramana cu hanul doar pentru ca pe terenul respectiv se pot face investitii foarte profitabile.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.