Promovorea noului DIRECTOR AL S.I.E un TÂRG POST-REGAL, PREZIDENŢIAL ŞI PARLAMENTAR

Promovorea noului DIRECTOR AL S.I.E un TÂRG POST-REGAL, PREZIDENŢIAL ŞI PARLAMENTAR

1 141

Se ştie că, de mult timp a fost vacant postul de director al Serviciului de Informaţii Externe (S.I.E.). Brusc, Preşedintele României l-a nominalizat pentru acest post pe deputatul alogen Vlase Petru Gabriel de la P.S.D., preşedintele Grupului de prietenie România-Israel, din Parlamentul de la Bucureşti.

Manipulatorii de opinie şi-au exprimat surprinderea pentru această nominalizare unică despre care s-a zis că nu era cunoscută de conducerea P.S.D.

Adevărul a ieşit repede la suprafaţă. În ultimele două luni s-au petrecut următoarele la Bucureşti:

-Deputatul Vlase Petru Gabriel a fost invitat şi a făcut o vizită de lucru la Palatul Elisabeta, unde a negociat cu gazdele, Margareta de Hohenzollern şi Radu Duda. I s-a cerut să semneze şi să înregistreze la Camera Deputaţilor „Propunerea legislativă privind înfiinţarea instituţiei pentru promovarea valorilor naţionale Regele Mihai I”, în baza căreia cei doi vor primi gratuit Palatul Elisabeta şi o subvenţie anuală de aproape un milion de euro. La schimb i s-a promis că va fi numit director la S.I.E.

-După înregistrarea Propunerii legislative la Camera Deputaţilor, în 16 mai a.c., Preşedintele Klaus Werner Iohannis l-a nominalizat pe deputatul Vlase Petru Gabriel pentru a fi ales de Parlament în funcţia de director la S.I.E. Întâmplător sau nu, deputatul Vlase se afla într-o vizită în Israel.

-La şedinţa comună a Senatului şi Camerei Deputaţilor nu are voie niciun parlamentar să-l întrebe pe singurul candidat la funcţia de director al S.I.E. dacă are dublă cetăţenie şi are sau nu paşaport israelian.

-Toate partidele politice parlamentare au primit indicaţia să nu facă o a doua nominalizare şi să-l accepte pe cel propus de locatarii din Palatul Elisabeta.

Ca urmare, în curând parlamentarii vor îndeplini o formalitate, pentru ei,  îl vor vota pe directorul numit la S.I.E. de către prietenii lui interni şi externi.

Un comunicat semnat de catre

 Dr. Gheorghe Funar

Preşedinte interimar al Partidului România Noastră

COMENTARII

  1. Nimeni din parlament nu l-a intrebat pe JIDANUL vlase daca are are si cetatenie JIDANESCA fiindca tot guvernul este format din JIDANI.
    Familia de Hop in Tzol care a pierdut regatul numit germania dupa primul razboi mondial a trait foarte bine ca regi alogeni ai Romaniei iar fascistul expert in falsifarea de acte si retrocedari ilegale si-a oferit serviciile ca doar este spion fascist. O institutie care sa promaveze valorile curvarului mihai 1 este echivalenta cu promovare CASEI de CURVE patronata de LUPESCA singura curva de origine JIDANEASCA care l-a suportat pe curvar fiindca amindoi se desfuteau foarte repede iar ia avrea nevoie de un Cal Mare.
    Singurele calitati a lui mihai au fost sula de cal si boala regelui Priam sau priamprismul care ii tinea sula ridicata 24 de ore din 24.
    A divortat de regina grecoaica si s-a casatorit cu JIDANCA Lupeasca pentru ca era incapotoare ca toate femeile celor alesi de dumnezeu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.