Promovari ce tin de marimea contului bancar?

Promovari ce tin de marimea contului bancar?

0 169

Ministrul pentru Relatia cu Parlamentul, Victor Ponta, i-a indemnat, sambata, pe tinerii participanti la Scoala de Pregatire a TSD de la Geoagiu, sa castige experienta acum, pentru ca altfel tot ceea ce partidul are in acest moment „va tine doar pana in decembrie”.
Ponta i-a indemnat pe tineri sa castige experienta, spunandu-le: „Daca nu suntem atenti, tot ce avem acum tine doar pana in decembrie. Si nu vreau sa spun mai mult pentru ca suntem in direct”.
„Daca nu facem politica anul acesta, atunci la anul vom fi doar o buna organizatie de partid. De la anul o sa facem si administratie daca facem anul asta politica”, a continuat Ponta.
El a adaugat ca in acest moment „se fac promovari pe principiul competentei financiare”, in contextul in care urmeaza doua campanii electorale si a spus ca provine dintr-un judet (Gorj) in care „cine are cele mai multe dosare penale este promovat”.
„Se fac promovari pe principiul competentei financiare, tinandu-se cont de faptul ca se apropie doua campanii electorale si este nevoie de competenta financiara”, a afirmat Ponta.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.