PROMOVAREA UNUI STIL DE VIATA SANATOS

PROMOVAREA UNUI STIL DE VIATA SANATOS

0 288

Asociatia”.Centrul Regional de Initiere si Servicii” a organizat in jud. BRASOV in cadrul Proiectului “Educatia – a doua sansa” un Ciclu de activitati intitulat PROMOVAREA UNUI STIL DE VIATA SANATOS, in perioada 24-26 MAI.
LOCUL DESFASURARE a fostales in trei cunoscute localitat: Budila, Teliu si Prejmer.
Obiective:
– Promovarea unui stil de viata sanatos, constientizarea populatiilor din mediile rurale din cele 3 localitati rurale pe tema :”Refuza drogurile;evita tigara si alcoolul!”
– O echipa de specialisti:psihologi,mediatori familiari,asist.sociali, medici, au realizat in aceste comune 3 campanii de promovare a unui stil de viata sanatos.
– Promovarea actiunii in presa on-line si scrisa locala
– Realizarea unui spot radio
– Realizarea unei emisiuni TV
PROGRAMUL UNEI ZILE:
Ora 09.00-10.00 Inregistrarea participantilor; prezentari filme tematice, sustinute de Centrul de dezintoxicare din Brasov si Fundatia
Ora 10.00-11.30 Activitati directe si Prezentari teme specifice. Experti internationali din Franta si Anglia ai detaliat informatii pe aceste teme,pentru constientizarea comunitatilor asupra efectelor nocive ale consumului de alcool, tutun si droguri

Ora 11.45- 15.30 Programe practice pentru participanti:masurarea tensiunii arteriale; glicemie.
Consultatii medicale gratuite, asigurate de:2 psihologi, 1 neurolog, 1 internist,7 medici medicina generala
Locul de desfasurare: Caminele culturale din localitatile:Prejmer, Teliu si Budila.
Organizatori:As.Centrul Regional de Initiere si Servicii, partenerii nationali- Asociatia.ASSOC, Asociatia.ATIC, Ag. de Somaj din Maramures, Brasov si Constanta, partenerii transnationali MPS din Franta si Learn din Anglia, in colaborare cu Primariile Prejmer, Budila si Teliu.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.