Promo Rally TOTAL – Locație veche, etapă nouă

Promo Rally TOTAL – Locație veche, etapă nouă

0 110

Competiția automobilistică pentru amatori, Promo Rally TOTAL, își continuă activitatea la Brașov, unde se va organiza cea de-a patra etapă a sezonului 2019 – 2020.

Locația brașoveană unde s-a născut și s-a consacrat competiția Promo Rally TOTAL, este una atât de “deschisă“ la schimbări din punct de vedere sportiv și traseu de concurs încât participanții pot considera etapa de fiecare dată în altă locație. Având la îndemână un asemenea spațiu, organizatorii se străduiesc ca etapă de etapă să deseneze un traseu care să fie inedit, un traseu care să fie nou în adevăratul sens al cuvântului pentru toți participanții, punându-se astfel bazele unei competiții sportive cu șanse egale pentru toți concurenții.

În concluzie, etapa a patra este pregătită de start duminică, 16 Februarie, în aceeași locație, platforma fostului Stadion Municipal din cartierul Bartolomeu, din Brașov, cu aceeași zonă de mâncare și cafea.

Totodată partenerii noștri vor premia câștigătorii cu nenumărate premii.

Vremea neașteptat de caldă pentru această perioadă a anului, premiile partenerilor, precum și un traseu mai rapid și mai atractiv decât precedentul, sunt ingredientele perfecte care trebuie să-i scoată din casă pe cei care îndrăgesc sportul auto, fie el și amator.

Etapa a patra se va desfășura după următorul program:

08:00 – 09:30 Înscrieri la fața locului
Validarea înscrierilor primite on-line
08:15 – 09:45 Verificări tehnice
09:45 – 10:00 Briefing cu participanții
10:00 – 11:30 Antrenament
11:30 – 13:00  Concurs – Manșa I
13:00 – 14:30 Concurs – Manșa a II-a
14:30 – 16:00 Concurs – Manșa a III-a
16:30 Afișarea rezultatelor
Festivitatea de premiere

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.