Promisiuni de la CJ – pe drumurile din nordul judetului se va...

Promisiuni de la CJ – pe drumurile din nordul judetului se va circula mai bine

0 321

Era cunoscuta pentru toata lumea situatia drumurile din nordul judetului, de la Rupea la Fagaras si Victori aaflate intr-o stare de degradare care efectiv punea circulatia in mare pericol. Vicepreşedintele Consiliului Judetean, Adrian Gabor,  promite ca se va va circula mai bine. Este asteptata finalizarea lucrarilor la DJ 105 A Rupea- Jibert – Şoarş – Cincu – limită jud. Sibiu. Aici este data ca sigura recepţia, după o serie de lucrări de plombare care au costat 1,340 milioane lei.
Intr-un spirit colegial, (vicele Coman este din zona) sunt în curs de execuţie şi lucrările la DJ 130 B Părău – Grid – Perşani, unde se toarnă covor asfaltic.
În curînd, vor începe lucrările şi la Viştea – Viştişoara, unde se investesc 500.000 de lei pentru cateva mii de metri pătraţi de plombe.

Si o veste buna pentru locuitorii din Şirnea si pentru turistii, reparaţiile la drumul reclamat vor fi scoase la licitaţie.
„Săptămîna viitoare sper să scoatem la licitaţie şi lucrările pentru drumul de la Şirnea. Este vorba de acei
patru kilometri de la drumul naţional la Căminul Cultural, care sînt într-o stare jalnică şi care trebuie reparaţi pentru a încuraja turismul local“,
a explicat Adrian Gabor.

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.