Promisiune: subventie pentru ingrasaminte

Promisiune: subventie pentru ingrasaminte

0 154

Vicepresedintele sindicatului „Alternativa 2002” din Azomures, Maria Dandarau, a declarat ca ministrul Economiei, Adriean Videanu, a promis promovarea unei ordonante de urgenta pentru subventionarea cu 400 de lei la hectar a producatorilor agricoli care achizitioneaza ingrasaminte chimice.
„Ordonanta de urgenta este elaborata de Ministerul Agriculturii si cel al Economiei si urmeaza sa fie promovata. Ni s-a spus ca nu a intrat in ultima sedinta de Guvern din motive tehnice”, a declarat, pentru Mediafax, Maria Dandarau. „Nu va exista limita de suprafata, iar banii se vor da in cupoane, care vor fi folosite exclusiv pentru ingrasaminte”, a spus Dandarau.
Ministrul Economiei, Adriean Videanu s-a intalnit, sambata, cu reprezentanti ai sindicatelor si patronatelor din domeniul chimiei si petrochimiei, care au prezentat problemele cu care se confrunta aceasta industrie. Subventia de 400 de lei/ha este o promisiune din campania electorala, fara sa se fi precizat, atunci, directionalitatea exclusiva pentru ingrasaminte chimice.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.