Promisiune: Drum spre sudul Litoralului, care ocoleste Constanta

Promisiune: Drum spre sudul Litoralului, care ocoleste Constanta

0 200

Centura ocolitoare a municipiului Constanta va fi gata abia in sezonul estival 2011, dar turistii vor putea inca din acest an sa mearga in sudul Litoralului ocolind Constanta, deoarece Ministerul Dezvoltarii urmeaza sa finalizeze un astfel de drum in luna august, a declarat ministrul Dezvoltprii, Elena Udrea, intr-un interviu pentru Radio Romania.
„In acest moment si probabil ca foarte multa lume nu stie, lucram al un drum care sa lege Cernavoda, direct, de Costinesti, iar cei care vor sa mearga in sudul Litoralului sa nu mai mearga prin Constanta”, a spus ministrul Dezvoltarii.
Elena Udrea a subliniat ca drumul va fi gata la sfarsitul lunii august, urmand sa fie util pentru turisti mai ales din luna septembrie.
Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a anuntat recent ca din vara anului 2011, turistii vor putea circula pe autostrada pana la Constanta, pe un sens pe tronsonul Cernavoda – Constanta, care va fi finalizat partial, si pe cate doua benzi pe sens pe Centura Constanta.
De asemenea, ca ministrul Berceanu a anuntat ca lucrarile de modernizare a Caii Ferate pe ruta Bucuresti – Constanta vor fi finalizate in iulie 2011.
„La anul, in iulie, alaturi de tronsoanele de autostrada Cernavoda-Constanta care vor fi finalizate partial vom finaliza si modernizarea tronsonului de cale ferata Bucuresti – Constanta astfel incat sa se poata circula cu trenul pana la mare in 2,5 ore”, spunea atunci ministrul Transporturilor.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.