Proiectul turistic i-Tour Schi 2013 s-a lansat la BraÅŸov

Proiectul turistic i-Tour Schi 2013 s-a lansat la BraÅŸov

0 93
A treia ediÅ£ie a proiectului de informare turistică dedicat pârtiilor de schi ÅŸi sporturilor de iarnă i-Tour Schi (http://www.i-tour.ro) a fost lansat luni la BraÅŸov de Groove Hour, în cadrul unui parteneriat durabil alături de Ciuc Premium, FederaÅ£ia AsociaÅ£iilor de Promovare Turistică din România ÅŸi AsociaÅ£ia pentru Promovarea ÅŸi Dezvoltarea Turismului din judeÅ£ul BraÅŸov.
 
În sezonul de schi 2012-2013 vor fi promovate 146 de pârtii de schi din 39 de domenii schiabile cu pârtii omologate din 15 judeÅ£e ale României. Acestea sunt grupate pe ÅŸase zone geografice: Ardeal, Banat ÅŸi Valea Jiului, Harghita ÅŸi Covasna, MaramureÅŸ ÅŸi BistriÅ£a-Năsăud, Moldova ÅŸi Valea Prahovei.
Pliantele de promovare au ajuns în decembrie 2012 în 300 de locuri selectate, hoteluri, pensiuni, centre de promovare turistică.
Proiectul i-Tour Schi a evoluat de la promovarea exclusiv a pârtiilor de schi de pe Valea Prahovei în anul 2009, până la promovarea pârtiilor omologate din 15 judeÅ£e ale ţării în prezent.
"Ne bucurăm să venim ÅŸi anul acesta în întâmpinarea turiÅŸtilor pasionaÅ£i de sporturile albe ÅŸi le oferim informaÅ£ia de care au nevoie. În sezonul 2012-2013 am adus îmbunătăţiri majore materialelor, un nou design ÅŸi inovaÅ£ie în spaÅ£iul online. Acum informaÅ£iile ajung mult mai uÅŸor către pasionaÅ£ii de schi ÅŸi snowboard datorită noului website www.i-tour.ro, ÅŸi a paginii de Facebook http:/www.facebook.com/itour.ro, unde îi aÅŸteptăm pentru a fi la curent cu tot ce se întâmplă pe munte în România", a declarat Anca Stănilă, project manager i-Tour, Groove Hour.
"Proiectul i-Tour derulat de Groove Hour ÅŸi Ciuc Premium este de un real folos pentru pasionaÅ£ii de schi întrucât oferă informaÅ£ii despre pârtiile omologate, grupate pe zone geografice. Sperăm ca ÅŸi în acest sezon să beneficiem de un aflux crescut de turiÅŸti, cu atât mai mult cu cât, în luna februarie va avea loc Festivalul Olimpic al Tineretului European. Suntem onoraÅ£i de faptul că ÅŸi în acest an lansarea proiectului s-a făcut la BraÅŸov", a declarat IonuÅ£ Gliga, director executiv al AsociaÅ£iei pentru Promovarea Turismului BraÅŸov.
i-Tour este un proiect naÅ£ional de informare ÅŸi promovare turistică, iniÅ£iat în anul 2005 de Groove Hour. Începând din anul 2005, proiectul naÅ£ional de informare ÅŸi promovare turistică i-Tour a produs peste 2.000.000 de pliante de informare turistică gratuite distribuite în peste 500 de locuiri din zonele cu trafic maxim din Å£ară, Litoral, Delta Dunării, Valea Prahovei ÅŸi din alte judeÅ£e ale ţării.
Alte iniÅ£iative desfăşurate în cadrul i-Tour sunt: "Redescoperă valorile", proiect dedicat judeÅ£ului BraÅŸov, "ConstanÅ£a -Primul pas în lunga ta călătorie", album dedicat monumentelor din municipiul ConstanÅ£a.
 
Sursa: AGERPRES
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.