Proiectul Tinerilor Profesionisti, prezentat la Brasov

Proiectul Tinerilor Profesionisti, prezentat la Brasov

0 75

La sfarsitul saptamanii trecute, la Brasov a avut loc prezentarea Proiectului Tinerilor Profesionisti/Young Professionals Scheme. Alina Kiuta, manager public la Institutul National de Administratie, a prezentat desfasurarea proiectului pana in prezent, in cele doua cicluri derulate, dar si modul in care acesta va continua.


Ciclul 3 va consta in selectarea, formarea si plasarea a 130 de actuali functionari publici (Componenta Stagiari) si 50 de tineri absolventi de studii superioare (Componenta Bursieri).


Functionarii publici care au maxim 35 de ani sau absolventii de studii superioare care nu depasesc 30 de ani reprezinta potentiali candidati eligibili.


Data limita de inscriere este 1 februarie 2008, iar cei interesati pot afla detalii pe site-ul www.yps.ro si pot aplica on-line accesand http://www.yps.ro/formular_trainees.asp.


Scopul programului este de a forma specialisti in planificare strategica si management, care sa nu aiba legatura cu sfera politica, si care sa cunoasca modul de functionare al institutiilor europene. Astfel, stagiarii si bursierii care vor face aceste cursuri vor avea posibilitatea de a lucra timp de un an intr-un alt stat membru UE, pe durata specializarii.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.