Proiectul FatzaDA la Brasov

Proiectul FatzaDA la Brasov

0 65

FatzaDA este un proiect multimedia, de sensibilizare, mobilizare si de implicare a comunitatii brasovene in procesul de restaurare al centrului istoric din Brasov. FatzaDA este organizat de Asociatia Depoul de Arta Contemporana, Fundatia Ithaka si Primaria Brasov si are sustinere din partea mai multor centre si institute culturale, ONG-uri, televiziuni, radiouri, ziare si reviste, firme multinationale, arhitecti si firme de constructii, precum si al comunitatii brasovene.
Acesta va avea loc in Piata Sfatului din Brasov in zilele de 23 si 24 mai.
Scopul acestui eveniment este mobilizarea atentiei publice si sensibilizarea cetatenilor prin implicarea in mod direct intr-un proiect care sa readuca atmosfera speciala a centrului istoric al orasului Brasov, intr-un context „european”.
Printre actiunile concrete care se doresc a fi puse in aplicare se numara si stimularea renovarii fatadelor cladirilor vechi, cele mai afectate de trecerea timpului, cladiri ce apartin patrimoniului cultural al Brasovului.
Lansarea publica a proiectului va avea loc in zilele de 1, 2, 3 si 4 mai 2008, cu ocazia Zilelor Brasovului, cind va avea loc si o conferinta de presa organizata de Biroul de presa al Primariei si de compania Inside Communication. Pe parcursul intregii perioade va exista un stand cu informatii si cu materiale promotionale, cu proiectii, muzica si jocuri interactive, concerte cu formatia KUMM si cu formatii locale, piese si texte compuse special pentru eveniment, de catre actorul Claudiu Bleont, de la Teatrul National din Bucuresti.

Sanziana Motoroiu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.