Proiectii de film la Biblioteca

Proiectii de film la Biblioteca

0 99

Biblioteca Judeteana „George Baritiu” din Brasov organizeaza la sfarsitul acestei saptamani doua seri de film: joi, 22 noiembrie, este seara filmului francez, pentru ca vineri, 23 noiembrie, sa fie randul filmului romanesc.


Astfel, joi, incepand cu orele 18.00, iubitorii cinematografiei franceze sunt invitati la Casa Baiulescu, Alianta Franceza, Mediateca Francfona, pentru a viziona filmul „Ne le dis a personne” (Franta 2006). Un film de Guillaume Canet. Cu Francois Cluzet, Kristin Scott Thomas, Francois Berleand. Drama, 125 minute. Film distins cu premiul Cesar in anul 2007 pentru cel mai bun actor, regizor, montaj si cea mai buna muzica compusa pentru film.


?


Seara filmului romanesc


Vineri, 23 noiembrie 2007, la Mansarda Casei Baiulescu, Sectia de Imprumut, de la orele 17.30, incepe seara filmului romanesc. Filmul pregatit pentru aceasta seara este „Titanic Vals” in interpretarea lui Dem Radulescu, Dorina Lazar, Tamara Buciuceanu, Carmen Ungureanu.


Pusa in scena in anul 1932 la Teatrul National din Bucuresti, piesa „Titanic vals” a fost recunoscuta de criticii vremii drept cel mai mare succes al stagiunii.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.