Proiect politic european pentru candidatii PD la PE

Proiect politic european pentru candidatii PD la PE

0 61

Strategia de campaniei electorala a PD pentru alegerile europarlamentare a fost primul punct discutat de membrii Colegiului Director intruniti sambata, in Poiana Brasov.


Presedintele Emil Boc, a declarat ca numele tuturor candidatilor propusi pana acum au fost trimisi spre verificare la Coalitia pentru un Parlament Curat, iar pana la finalul acestei luni spera ca vor fi primite rezultatele, dupa care va fi realizata ordinea acestei liste.


Unul din criteriile principlae pentru stabilirea ordinii pe lista va fi acela al proiectului european al fiecarui candidat, un proiect care sa fie fundamentat pe o problema interna. Toate proiectele vor fi analizate apoi de Biroul Permanent National al PD. „In stabilirea ordinii pe lista PD pentru alegerile europarlamentare va conta foarte mult proiectul politic european pe care candidatul il va prezenta. Vrem ca toti candidatii PD si ulterior, orice parlamentar european al PD sa-si lege numele de un proiect politic european cu tema interna, care merita abordare la Bruxelles, fie ca vorbim de mediul de afaceri, de agricultura ecologica sau problema tuicii de pruna”, a precizat Emil Boc.


?


La alegerile din toamna, PD spera ca va obtine 36% – 40% din voturile alegatorilor, respective 14 sau 16 fotolii de europarlamentari. In ceea ce priveste campania electorala, Emil Boc spune ca liderii democrati, din teritoriu in principal, dar si cei de la centru, vor fi prezenti in comunitatile locale, vor afla care sunt problemele oamenilor si se vor concentra pe rezolvarea acestora.


?


Marius Ola

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.