Proiect european pentru Poiana Narciselor

Proiect european pentru Poiana Narciselor

0 119

Rezervatia naturala Dumbrava Vadului este cunoscuta sub numele de Poiana Narciselor, la 60 de kilometri distanta de Brasov. Rezervatia se intinde pe o suprafata de 400 de hectare.
Dumbrava Narciselor este una dintre cele sapte microregiuni de dezvoltare ale județului Brasov, constituind partea de est a zonei istorice Tara Fagarasului. Cuprinde comunele Comana, Mandra, Parau, Sercaia, Sinca si Sinca Noua.
Asociatia pentru Dezvoltare Durabila „Dumbrava Narciselor” va implementa un proiect european, cu fonduri nerambursabile, de promovare turistica a zonei Poiana Narciselor. Intr-o prima faza vor fi realizate puncte de informare in comunele Sinca Noua, Sinca, Sercaia, Parau, Mandra si Comana. Cea de-a doua faza a proiectului va consta in realizarea de materiale informative constand in tiparirea a 6.900 de ghiduri turistice, 1.800 de miniharti pliabile, 3.000 de minicarduri, 11.000 de brosuri, 112 indicatoare turistice, 16 panouri de informare si sase cu harta microregiunii. Valoarea totala a proiectului este de 533.024 RON, fondurile fiind alocate prin Programul National de Dezvoltare Rurala – „Incurajarea Activitatilor Turistice”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.