Programul Rabla ar putea mari productia de tractoare de la Brasov

Programul Rabla ar putea mari productia de tractoare de la Brasov

0 163

In vreme de criza orice vanzare este binevenita. Asa se gandesc si oamenii de afaceri care afirma sus si tare ca o relansare a industriei constructoare de utilaje agricole poate fi viabila doar daca ar creste si numarul de unitati vandute. O cifra semnificativa a vanzarilor ar aduce pe langa bani patrinilor, si multe locuri noi de munca.
O astfel de idee ar fi de bun augur si pentru brasoveni. Spunem asta deoarece omul de afaceri brasovean Ioan Neculaie, patronul companiei Roman, a afirmat ca implementarea unui program pentru innoirea parcului de tractoare la nivel national ar majora productia de tractoare de pe platforma Roman Brasov si ar duce la cresterea numarului de angajati.
“Daca programul ‘Rabla’ se va extinde incepand cu 1 ianuarie 2010 si la tractoare, normal ca vom majora productia pe platforma Roman”, a declarat Neculai in presa brasoveana. Extinderea programului „Rabla” pentru tractoare, incepand cu 1 ianuarie 2010, face parte din cel mai nou set de masuri „anticriza” convenit de coalitia de guvernare PDL – PSD. „In conditiile in care vom creste productia, va creste automat si numarul angajatilor. Sunt mii de oameni care nu au un loc de munca”, a spus Neculaie, fara sa specifice cu cat ar majora numarul angajatilor.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.