Programul preliminariilor Campionatului European vor fi stabilite in 19 februarie

Programul preliminariilor Campionatului European vor fi stabilite in 19 februarie

0 85

Programul partidelor din grupa D a preliminariilor Campionatului European din 2012, din care fac parte echipele Romaniei, Frantei, Bosniei-Hertegovina, Belarusului, Albaniei si Luxemburgului, va fi stabilit la 19 februarie, in Luxemburg, a anuntat, duminica, site-ul oficial al FRF.
Sursa citata noteaza ca oficialii celor sase federatii au ajuns la un acord de principiu pentru alcatuirea programului, dar acesta va fi parafat in scris la 19 februarie, in Luxemburg.
Directorul General al FRF, Ioan Angelo Lupescu, a declarat, pentru site-ul oficial al FRF, ca este o grupa grea si echilibrata. „Nu stiu daca ar fi putut fi mai greu sau mai usor, poate da sau nu, dar cert este ca avem de-a face cu adversari care pun accentul pe lupta. Stiu ca avem bilant pozitiv cu acestea, inclusiv egalurile din ultima vreme cu Franta, dar eu spun ca ar trebui sa uitam ce a fost si sa ne concentram exclusiv asupra modului in care vom pregati jocurile si, implicit, asupra echipei noastre. Ne asteapta un parcurs dificil”, a concluzionat Lupescu.

C.S.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.