Programul naţional de înlocuire a echipamentelor electrice şi electronice uzate

Programul naţional de înlocuire a echipamentelor electrice şi electronice uzate

0 59

Începând de azi (vineri, 17 iunie), ora 10:00. s-a dat start la Programul RABLA ELECTROCASNICE. Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) organizează o nouă sesiune pentru Programul naţional de înlocuire a echipamentelor electrice şi electronice uzate cu unele mai performante din punct de vedere energetic.
Persoanele fizice au la dispoziție șapte zile în vederea înscrierii în program prin crearea contului de utilizator în aplicația informatică.

Declarația președintelui AFM, Laurențiu-Adrian Neculaescu?
“Având în vedere interesul manifestat față de acest program și succesul uriaș pe care acesta l-a avut în edițiile trecute în rândul populației, am luat hotărârea de a mări bugetul alocat la 100 milioane pentru cele două sesiuni din acest an, cu 25 de milioane mai mult față de anul trecut.
Prin acest program promovăm reducerea consumului de energie prin înlocuirea echipamentelor electrice și electronice uzate și mari consumatoare de energie cu altele noi, cu un consum mult mai scăzut.
Toți cei interesați să participe în program, în oricare dintre etape, trebuie să își creeze un cont de utilizator. Este foarte important acest pas, deoarece prin intermediul acestui cont veți putea selecta electrocasnicele dorite în fiecare dintre cele trei etape.
În cazul în care aveți deja un cont de utilizator, creat în edițiile anterioare ale programului, nu trebuie să vă creați alt cont, ci doar să vă autentificați utilizând adresa de e-mail și parola setată de dumneavoastră.
În cazul în care ați uitat datele contului, acestea pot fi recuperate urmând pașii descriși în aplicația informatică”.

După înscrierea solicitanților prin crearea conturilor de utilizator se demarează etapele de selecție, în aplicația informatică, a voucherelor aferente echipamentelor incluse în program.
In actuala sesiune s-a marit exigența legată de folosirea voucherelor. (V.T.)

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.