Programul „Cornul si laptele” se extinde si la gimnaziu

Programul „Cornul si laptele” se extinde si la gimnaziu

0 57

Guvernul a decis, zilele trecute, ca programul „Cornul si laptele”, de care beneficiaza momentan elevii claselor I-IV, sa fie extins si la elevii de gimnaziu, adica la clasele V-VIII. „Am vazut cat de mult este apreciat acest program si am considerat ca merita extins pentru toti elevii de scoala primara si gimnaziala“, a spus Calin Popescu Tariceanu.
Potrivit unor date furnizate de Ministerul de Interne, prin extinderea programului la clasele V-VIII, numarul beneficiarilor va creste la 2.670.000 de copii. Suma alocata de la buget pentru aplicarea programului in anul scolar 2006-2007 a fost de aproape 300 de milioane de lei. Pachetele cu produse au fost distribuite in aproape 24.000 de unitati scolare.
Ministerul Internelor si Reformei Administrative a solicitat, inca de la mijlocul lunii ianuarie, prefectilor, consiliilor judetene, inspectoratelor scolare si Agentiei Nationale pentru Protectia Consumatorului sa monitorizeze si sa trimita lunar rapoarte privind aplicarea in scolile din intreaga tara a programului „Cornul si laptele”.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.