Programul cinematografelor: 23-29 noiembrie 2007

Programul cinematografelor: 23-29 noiembrie 2007

0 114

Go Multiplex


Orele: 16.30, 21.00


Hannibal: In spatele mastii (Hannibal Rising)


Regia: Peter Webber


In rolurile principale: Gaspard Ulliel, Li Gong


Gen: Drama, Horror, Thriller


Aceasta este povestea anilor de formare a monstrului Hannibal Lecter. Copilul Hannibal supravietuieste ororilor frontului de est si scapa de ocupatia sovietica pentru a se refugia in Franta cu vaduva unchiului sau, o frumoasa si misterioasa japoneza, descendenta a Doamnei Murasaki Shikibu, autor al povestii lui Genji. Grija si bunatatea acesteia il fac sa inteleaga amintirile groaznice ale razboiului. Datorita lor gaseste mijloacele de a intalni pe monstrii nelegiuiti care l-au schimbat pentru totdeauna cand au lovit in cei fara aparare pe frontul de est. Hannibal ii conduce pe acesti criminali de razboi spre autocunoastere, dar si propria sa natura iese la lumina.


?


Orele: 17.00, 19.00, 21.15


Super-rai (Superbad)


Regia: Greg Mottola


In rolurile principale: Michael Cera, Jonah Hill


Gen: Comedie?


Evan si Seth sunt doi amici care nu se pot desparti nicio clipa unul de celalalt. Ceea ce este o problema, pentru ca la sfarsitul anului scolar ei vor pleca spre doua universitati diferite. Evan este un timid terifiat de viata in general si de fete in special. Cat despre Seth, acesta vorbeste prea mult, se baga unde nu-i fierbe oala si este cat se poate de interesat de functiile de reproducere ale corpului uman. A venit vremea ca cei doi sa-si infrunte destinul si prima noapte de dragoste.


?


Orele: 17.30, 21.30


Evadare din morti (Rise)


Regia: Sebastian Gutierrez


In rolurile principale: Lucy Liu


Gen: Actiune, Horror, Thriller


O femeie care devine vampir impotriva dorintei ei cauta sa se razbune impotriva celor care au transformat-o. In timpul unei investigatii, Sadie Blake (Lucy Liu) da peste un grup de petrecareti nocturni, al caror lider, carismaticul Bishop (James D’Arcy), o atrage cu farmecul sau sinistru, desi simte ca barbatul ascunde un secret periculos. Il afla intr-o seara, cand se trezeste in morga unui spital, transformata in vampir. Singura dorinta a lui Sadie este sa se razbune…


?


Orele: 18.45


Drumul dreptatii (3:10 to Yuma)


Regia: James Mangold


In rolurile principale: Russell Crowe, Christian Bale


Gen: Thriller, Western


Arizona, sfarsitul secolului XIX. Scandalosul raufacator Ben Wade (Russell Crowe) si banda sa de hoti si asasini au pradat Caile Ferate de Sud. Cand Wade este prins, veteranul Razboiului Civil Dan Evans (Christian Bale), se angajeaza sa-l duca pe prizonier la trenul de 3 si 10 catre Yuma, care-l va transporta la proces. Pe drum cei doi, desi din lumi complet diferite, ajung sa-si castige reciproc respectul, ceea ce-i va ajuta cand misiunea lui Evans scapa de sub control.


?


Orele: 19.30


Jocul terorii (Butterfly on a Wheel – Shattered)


Regia: Mike Barker


In rolurile principale: Pierce Brosnan, Maria Bello, Claudette Mink


Gen: Crima, Drama, Thriller


Neil (Gerard Butler) si Abby (Maria Bello) traiesc Visul American. Impreuna cu fetita lor, Sophie, au o familie perfecta si pare ca nu exista nimic pe lumea asta care sa le poata distruge viata linistita, pana intr-o zi…


Atunci cand micuta Sophie este rapita de catre Ryan (Pierce Brosnan), singura solutie care le ramane celor doi este sa satisfaca cerintele acestuia.


?


Cinema Modern


Orele: 17.30, 20.00


Ingerul necesar


Regia: Gheorghe Preda


In rolurile principale: Anca Florea, Constantin Florescu


Gen: Drama


Ana este pianista si compozitoare. E tinara, are o pozitie sociala de invidiat, proiecte muzicale diverse si multa energie. Locuieste intr-o casa mare, decorata minimalist, in alb si negru, intr-o zona rezidentiala a Capitalei. Din pacate ea sufera de astm. Combinat cu o ciudata forma de alergie. Anumiti stimuli din mediu ii provoaca socuri pe cit de periculoase pe atit de imprevizibile.


?


Cinema Bulevard


Orele: 17.00, 19.30


Pulbere de stele (Stardust)


Regia: Matthew Vaughn


In rolurile principale: Sienna Miller, Claire Danes, Michelle Pfeiffer, Charlie Cox


Gen: Actiune, Aventuri, Fantastic, Romantic


O echipa imbatabila formata din scriitorul de mare succes Neil Gaiman si regizorul Matthew Vaughn aduce in aceasta toamna pe ecranele din toata lumea filmul Stardust/Pulbere de stele, o incantatoare poveste despre o stea cazatoare care nimereste intr-un tinut fermecat si care se dovedeste a nu fi un meteorit obisnuit, ci o tanara foarte frumoasa si curajoasa. Puterile ei secrete vor fi tinta unei vanatori pornite de niste vrajitoare, de niste pirati, dar si de niste fete imparatesti.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.