Programul bancilor de sarbatori

Programul bancilor de sarbatori

0 134

Majoritatea bancilor cu retea extinsa au anuntat ca vor tine inchise unitatile bancare in zielele de 8 si 9 aprilie, prima si a doua zi de Paste, singurele care vor avea program cu publicul urmand sa fie agentiile deschise in centrele comerciale. BRD – Group Societe Generale, Banca Comerciala Romana, Raiffeisen Bank, Banca Transilvania si Banca Carpatica, au anuntat ca in 7 aprilie vor avea program normal pentru o zi de sambata. In schimb, Casa de Economii si Consemnatiuni (CEC) a decis sa inchida unitatile bancare la sfarsitul zilei de vineri, urmand sa-si reia programul marti, 10 aprilie. Unitatile BRD aflate in incinta magazinelor de mare suprafata (Carrefour, Kaufland, Auchan) vor functiona potrivit orarului respectivelor magazine. Orarul obisnuit il vor avea si agentiile BCR din centrele comerciale. Banca va efectua in conditii normale si colectarea numerarului de la clientii bancii, potrivit conventiilor incheiate cu acestia. De asemenea, BCR a anuntat ca a luat toate masurile pentru a asigura alimentarea cu numerar a bancomatelor si a automatelor de schimb valutar (ASV).


In ziua de luni, 9 aprilie, unitatile Raiffeisen Bank vor avea program diferit, in functie de centrele comerciale unde isi deruleaza activitatea. Banca Comerciala Carpatica si Banca Transilvania vor redeschide unitatile, marti, 10 aprilie.


?


Magazinele Metro vor fi inchise in ziua de 8 aprilie, iar pe 9 aprilie unitatile vor functiona intre 8.00 si 18.00. In perioada 30 martie – 6 aprilie, magazinele Metro vor fi deschise non-stop, iar pe 7 aprilie vor lucra pana la ora 18.00. Incepand din 10 aprilie, unitatile Metro vor functiona dupa programul normal de lucru.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.