Programele de Nordic Walking, la Brasov

Programele de Nordic Walking, la Brasov

0 209

Marti, 15 mai, la Brasov, va avea loc un forum organizat de Primaria Brasov in colaborare cu Programul german WBF/GTZ – Program de Promovare Economica si Ocupare a Fortei de Munca in Romania, cu titlul: PROGRAMELE DE NORDIC WALKING – ALTERNATIVA DE PETRECERE A TIMPULUI LIBER IN STATIUNILE DE MUNTE.


La forum, domnul Axel Kiefer, reprezentant al organizatiei Nature Fitness Park, va prezenta conceptul Nordic Walking, un proiect care se intentioneaza a fi implementat in judetul Brasov.


Nordic Walking reprezinta o alternativa de vara la ski si ofera turistilor o varianta de a-si petrece activ timpul, iar structurilor de cazare si instructorilor de ski oportunitatea de fi ocupati tot timpul anului. Programul nu este practicabil numai in perioada de vara, in sezonul turistic de varf, ci asigura atragerea turistilor si in perioadele critice – primavara si toamna.


Nordic Walking este o forma sportiva care se bucura de un succes extraordinar in mai multe tari din Europa.


Se crede ca Poiana Brasov, dar si alte zone ale judetului, ofera conditii ideale pentru realizarea unor trasee speciale cu un grad diferit de dificultate in cadrul unui Parc Natural de Fitness.


?


?Maria Calugaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.