Program – lideri pentru Justitie!!

Program – lideri pentru Justitie!!

0 328
Programul Statul de Drept Europa de Sud Est al Fundatiei Konrad Adenauer anunta lansarea celei de-a patra editii a proiectului de leadership pentru tineri juristi romani –  „Lideri pentru Justitie” (“Leaders for Justice”). Termenul limita pentru depunerea candidaturilor: 28 Octombrie 2012.   Programul se adreseaza studentilor in ultimul an, masteranzilor, doctoranzilor, si tinerilor absolventi de drept in primii trei ani de cariera si consta dintr-o serie de traininguri de leadership, intalniri cu profesionisti din domeniul juridic si workshopuri, desfasurate atat in Romania, cat si in strainatate.   Dosarul de candidatura trebuie sa fie redactat in limba engleza si sa contina:
•    un CV
•    o scrisoare de motivatie de o pagina
•    un eseu cu titlul „My first 90 days as Romanian Minister of Justice”, care sa raspunda la urmatoarele intrebari:
– Ce intentionez sa fac?
– Cine va face parte din echipa mea?
– Cum imi voi atinge obiectivele?  
In urma preselectiei dosarelor si a interviurilor, sunt selectati 20 de tineri pentru a face parte din reteaua Lideri pentru Justitie.  
Toate costurile legate de program, cu exceptia transportului in Romania, sunt acoperite de catre organizatori.  
Pentru mai multe detalii consultati documentele atasate, vizitati pagina www.kas.de/leadership sau contactati-ne la doru.toma@kas.de.
Ne gasiti si pe Facebook la adresa www.facebook.com/leadersforjustice sau pe canalul nostru de Youtube/LeadersJ.  
Acest program a fost gandit cu scopul de a dezvolta potentialul de lideri al tinerilor juristi care isi doresc sa contribuie la reforma justitiei in Romania. In primele doua editii ale programului, 37 tineri juristi au fost pregatiti pentru a-si dezvolta in mod optim abilitatile de leadership si management al proiectelor, precum si pentru a-si insusi cunostinte aprofundate despre democratie, statul de drept, justitie si în special etica profesionala.   

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.