PROGNOZA PE TREI ZILE, Vreme rece de toamna!

PROGNOZA PE TREI ZILE,
Vreme rece de toamna!

0 91

Iarna cu décor verde a fost nota dominata a ultimelor zile. Un strat nou de zapada de peste 1,5 m la Balea Lac confirma exceptia evenimetelor meteo de la acest inceput de mai. A nins in tot Judetul Brasov, dar strat de zapada nou a ramas a fi consemnat doar in zona montana incepand cu 800 – 1.000 m.

Luni
Inca de dimineata brasovenii au fost confruntati cu o vreme mai degraba de toamna cu o ploaie marunta si cu o temperatura de 3 – 5 grade Celsius. Prima zi a saptamanii nu va fi prea generoasa – soarele se va arata foarte putin. Temperatura va evolua spre 9 – 10 grade.

Marti temperatura aerului mai creste putin, dar maximele, cuprinse intre 13 si 23 de grade, caracterizeaza inca o vreme rece pentru data din calendar. Soarele ramane dincolo de nori in majoritatea regiunilor, si doar in nord-vest vremea e mai frumoasa.
Ploua pe arii extinse in jumatatea de est si mai putin in celelalte zone. Izolat aversele vin insotite de fenomene electrice. Vantul sufla mai tare in est si la munte.

Miercuri nu asteptam schimbari semnificative in evolutia vremii. In est, in centru si in sud ploua si nu lipsesc descarcarile electrice, pe arii extinse in Dobrogea, in Muntenia si in Moldova, si local in Oltenia si in Transilvania. In aceste zone la amiaza vremea e racoroasa, dar in restul teritoriului maximele se apropie de normalul termic al perioadei, iar aversele vor fi izolate. Vantul inca mai bate tare in est si la munte. Maximele se vor situa intre 13, 14 grade pe litoral si cel mult 22, 23 grade in Campia de Vest.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.