Prognoza meteo: Vremea se mentine frumoasa la inceput de saptamana

Prognoza meteo: Vremea se mentine frumoasa la inceput de saptamana

0 94
Inceputul saptamanii aduce vreme predominant frumoasa, luni cerul va fi variabil in estul si sud-estul tarii si mai mult senin in rest. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare, ziua in Moldova, Delta Dunarii si in zona de munte, cu viteze ce vor atinge la rafala 50 – 60 km/h, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie. T
emperaturile maxime, vor fi totusi in scadere usoara in regiunile estice, acestea urmand sa fie cuprinse intre 2 si 12 grade, iar cele minime intre -9 si 0 grade, mai coborate in estul Transilvaniei spre -13 grade. Dimineata si noaptea, in zonele joase vor fi conditii de ceata.
La Brasov, luni vremea va fi frumoasa. Cerul va fi variabil dimineata, mai mult senin in restul zilei si noaptea. Vantul va sufla moderat si in rafale (pana la 50km/ora). Temperatura maxima va fi de 7 – 9 grade, iar cea minima de -3/-2 grad
 
Marti in tara, vremea se va mentine predominant frumoasa. Cerul va fi mai mult senin, cu unele innorari spre sfarsitul intervalului in regiunile vestice si sud-vestice. Vantul va sufla slab si moderat.
Temperaturile maxime, in scadere in regiunile extracarpatice, dar in crestere in vest, vor fi cuprinse intre 2 si 12 grade. Temperaturile minime se vor situa de la -13  / -12 grade in estul Transilvaniei pana la 4…5 grade in sudul Banatului. Dimineata si noaptea, in zonele joase vor fi conditii de ceata. 
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.